redbet

1. July – Turnauskamppanjassa hienoja palkintoja RedBetillä!

RedBet juhlii nyt pudotuskisavaiheessa olevia jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailuja kampanjalla, jossa pelaamalla NetEntin uutta Football: Champions Cup -kolikkopeliä, keräät arpalippuja kesäarvontaan. Kampanjassa on jaossa uskomattoman hienoja palkintoja, mm. nimikirjoitettuja muistoesineitä tai kisamatka.

Pelaa nyt!

Osallistut arvontoihin pelaamalla peliä (Football: Champions Cup) vähintään 0.20 euron panostuksella 20 oikean rahan kierrosta. Keräät arpalippuja jokaista 20 kierrosta kohden. Päivittäin voit kuitenkin kerätä korkeintaan 50 arpalippua. Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän saat arpoja ja sitä suurempi todennäköisyys sinulla on voittaa arvonnassa.

Palkinnot ovat seuraavat:

1. Euro jalkapallokokemus (matka Pariisiin kahdelle)
2 – 10 – Nimikirjoituksella varustettu muistoesine
11 – 20 – Surround Sound -pelituoli (ml. Pelikonsoli ja pelejä)
21.-50 – GoPro Hero4
51.-150 – 50 euroa bonusrahaa
151.-500 – 25 euroa bonusrahaa
501.-600 – 10 euroa bonusrahaa

Turnauskampanjassa lisäpalkintoja

Yllämainitun arvonnan lisäksi RedBetillä on menossa Football: Champions Cupissa turnaus. Eniten pelissä oikean rahan kierroksia pelanneet voittavat lisäpalkintoja. 50 parhaalle pelaajalle jaetaan:

– Ensimmäiseksi tullut saa 50 tuuman Sony Smart Full HD TV:n
– Toiseksi tullut saa Samsung Galaxy TabPro S:n
– Kolmas palkitaan Samsung Galaxy S7 -puhelimella
– Sijat 4.-10. palkitaan 1000 ilmaiskierroksella
– Sijat 11.-15. 500 ilmaiskierrosta
– Sijat 16.-20. 200 ilmaiskierrosta
– 21.-50. 100 ilmaiskierrosta

Uuden pelaajan tervetuliaispaketissa jopa tonni ilmaista

Jos et vielä ole pelannut RedBetillä, saat uutena pelaajana uskomattoman kaupan päälle -tarjouksen. Kun avaat pelitilin ja talletat tilillesi maksimissaan 100 euroa, tuplataan talletuksesi ja saat siis pelattavaksesi 200 euroa (100 euron talletuksella). Tämän lisäksi saat 100 ilmaiskierrosta Pyramid -kolikkopeliin. Ensitalletusbonuksen saadaksesi sinun on vain käytettävä bonuskoodia PYRAMID100 tehdessäsi talletuksen.

Tervetulopaketti on jaettu kolmeen osaan. Toisen talletuskerran yhteydessä, käyttämällä bonuskoodia STARBURST100FS, saat 50% talletusbonuksen aina 400 euroon saakka sekä 100 ilmaiskierrosta NetEntin suosittuun Starburst -kolikkopeliin.

Tervetulopaketin viimeinen ja kolmas osa koostuu 25% bonuksesta, jopa 500 euroon saakka. Tämän lisäksi pelitilillesi hyvitetään 50 ilmaiskierrosta Gonzo’s Questiin. Käytä talletuksen yhteydessä koodia GONZOSQUEST50.

Pelionnea!