eurolotto

9. May – Eurolotolta riskitön lottoarpa!

Kun avaat pelitilin eurolotto.com-sivustolla, saat ensimmäisen lottoarvan ostaessasi vakuutuksen, joka maksaa arvan hinnan takaisin ellei arpasi tuota voittoa. Voit siis lotota ilman minkäänlaista riskiä! Mikset siis kokeilisi onnea, ehkäpä sinusta tulee eurolotto-miljonääri jo tällä viikolla! Vaikka sivuston fokus on lottoarvonnoissa, tarjoaa sivusto myös kolikkopelejä, raaputusarpoja ja paljon muuta.

Luo tili EuroLottoon!

Tervetuliaisbonus tuplaa talletuksesi

Kun teet vähintään 20 euron ensitalletuksen, antaa Eurolotto 100% bonuksen aina 100 euroon asti. Voit käyttää bonusrahan suuressa määrässä kolikkopelejä parhailta pelituottajilta kuten NetEnt, QuickFire, Yggdrasil. Tervetuliaisbonus tulee kierrättää 14 vuorokauden aikana sen myöntämisestä. Lue sivuston bonussäännöt huolellisesti. Bonus on kierrätettävä 40 kertaisesti. Suurin sallittu panostus on 5 euroa per pyöräytys ja 0.50 euroa per panoslinja. Lisäksi panostus saa olla maksimissaan 25% kokonaissaldostasi. Lue bonuksen ehdot ennen kuin teet talletuksen.

Tappiollisista lottokupongeista rahat takaisin

Uusi pelaaja saa myös vakuutuksen ensimmäiselle lottorivilleen. Jos rivi ei tuota voittoa, saat ensimmäisen panoksesi takaisin. Et siis häviä mitään. Huomaathan, että rahat takaisin tarjous koskee ainoastaan seuraavan kierroksen arvontoja. Jos esimerkiksi ostat 4 riviä EuroJackpottiin perjantaina (10 euroa) ja 2 riviä MegaMillionsiin lauantaina (7 euroa), takaisin maksu koskee ainostaan perjantain 4 rivejä. Jos et voita mitään yhdelläkään näistä riveistä, saat rahasi (10 euroa) takaisin. Tarjous koskee vain ensimmäistä ostoa ja se koskee seuraavia lottoja: EuroMillions, EuroJackpot, MegaMillions, Powerball, SuperEnalotto ja Lotto 6/49.

Tulevat päävoitot ovat esimerkiksi Lotto 6/49 tapauksessa 30 miljoonaa euroa, EuroMillionsissa 73 miljoonaa euroa! Suurin päävoitto on tarjolla kuitenkin MegaMillionsissa, joka on noussut uskomattomaan 131 miljoonaan euroon! Sivuston ehdoissa on pykälä, jonka perusteella sivustolta voitetut suuret voitot (yli 5 miljoonaa) voidaan maksaa osissa.

Pelaathan vastuullisesti ja ainoastaan rahalla joka sinulla on vara hävitä.